Mark Arnold - Arnold Eyeworks, Bavel

Mark Arnold

Arnold Eyeworks bestaat al zo’n 50 jaar. Mijn vader en de vader van Maurits Noordman kenden elkaar, we zijn beiden in de voetsporen van onze vaders getreden.

Ik werk graag met Noordman omdat ze enorm innovatief zijn, ze zijn een voorloper in de markt qua ontwikkelingen. Ze hebben altijd zicht op de laatste, nieuwste snufjes, daar hebben ze écht een neus voor.
Ik heb laatst een Visionix bij ze aangeschaft. Een prachtig instrument dat super professioneel overkomt naar onze klanten. We kunnen onze klanten hiermee hele mooie beelden laten zien.

Ik vind het fijn dat je ook meteen de dikte van het hoornvlies kunt meten. Natuurlijk meten we altijd nóg een keer, maar dit apparaat biedt zoveel meer inzicht om onze klanten nog beter te kunnen adviseren. Wat ik als prettig heb ervaren is de nazorg van Noordman. Ze checken achteraf of alles goed gaat en indien noodzakelijk, zorgen ze snel voor een oplossing.

Noordman is heel sterk in het persoonlijke contact. Het is een klein bedrijf, waardoor de lijntjes kort zijn. Bij grotere bedrijven heb je vaak te maken met veel wisselingen van het personeel. Bij Noordman zijn het meestal dezelfde mensen, dat vind ik wel een kracht.