Henk Colpa - Colpa optiek

Colpa Optiek is een optiek in de breedste zin

van het woord. De zorg voor onze klanten en de beste oplossingen staan bij ons
voorop. We bieden hierin oogmetingen, contactlenszorg en alle andere optische
zorg.

Henk Colpa

Dat doen we al heel lang, we zijn hiermee in 1994 in Boskoop mee begonnen. Ondertussen zit ik al zo’n 35 jaar in het optiekvak.

Dat doe ik gelukkig niet alleen, ik heb een prima team aan mensen om me heen, waaronder ook m’n vrouw. Eigenlijk zijn we meer een groep vrienden bij elkaar, dat is goed, want dat maakt dat we voor elkaar door het vuur gaan als er dingen zijn.

 

Ik kwam met Noordman in contact toen ik op zoek was naar een nieuwe unit voor een van onze meetruimtes. Ik heb toen bij zo’n vier bedrijven de vraag neergelegd, ook bij Maurits Noordman die ik via LinkedIn had gevonden. Ik had zo z’n nummer gevonden en hem een bericht gestuurd. Maurits reageerde snel en adequaat.

Soms gaan instrumenten spontaan kapot, dat betekent dat ik dan ook spontaan een nieuw instrument nodig heb. Dat was in dit geval ook zo. Maurits had een goed voorstel en een snelle oplossing.

Vooral de snelheid waarmee het wordt opgelost, sprak me aan. Ik hoefde niet te lang te wachten. Dat vind ik dan ook het prettige aan Noordman: de snelle communicatie.

 

Ook de rest van het Noordman team ben ik over te spreken. Toen ze de unit kwamen plaatsen werkten ze netjes en accuraat.

Er was een kleine miscalculatie, hier werd niet over geleurd, maar meteen (netjes) opgelost.

Ik zou Noordman dan ook direct bij andere opticiens aanbevelen en heb eigenlijk maar één tip voor hem:

Vooral zo doorgaan. (Barry Stevens… ;))

 

Als hij zo netjes z’n woord houdt met de dingen die hij beloofd, moet het geen probleem zijn z’n bedrijf verder uit te bouwen.