Verhoog je productiviteit

Noordman Instruments introduceert Visionix Eyerefract. Dit refractiesysteem (met binoculaire autorefractometer, verwerkt in een autophoropter, en autolensmeter) werkt supersnel en is te bedienen door iedere medewerker. Dat bespaart veel geld en tijd, waardoor je meer aandacht aan je klanten kunt besteden.

Artificial intelligence

Visionix Eyerefract werkt met artificial intelligence met dubbele aberrometer. De algoritmes zorgen voor een extreem snelle, subjectieve refractie. Met een betrouwbaarheid van 97% ben je er zo goed als zeker van dat nieuwe brillenglazen en contactlenzen je klanten van perfect zicht voorzien; dichtbij én veraf.


"Ik kan een meting doen in 5-6 minuten"

Collega-opticiens gingen je al voor. Leidinggevende Imad Bannani vertelt waarom hij de Visionix Eyerefract heeft aangeschaft.


Nieuwsgierig geworden Icoon

Dit levert het je op:

  • Productiviteitsverhoging tot 400%
  • Flinke financiële besparing
  • Meer tijd en aandacht voor klanten

Bereken jouw winst

Wij rekenen de productiviteitswinst voor jouw specifieke winkel graag voor je uit met onze productiviteits­calculator. Maak snel een afspraak.

Met het invullen van mijn gegevens geef ik Noordman Instruments toestemming om contact met mij op te nemen om een afspraak te maken en meer informatie over producten en diensten toe te sturen.

Je kan je op elk moment uitschrijven. Bekijk ook onze privacy policy.

We gebruiken Mailchimp als marketingplatform. Informatie over hun voorwaarden vind je hier.