U staat centraal

Maurits Noordman, oprichter van Noordman Instruments, is al sinds 1991 actief in de optiekbranche. Vanuit de markt bereikten hem steeds dezelfde geluiden. Allereerst de groeiende behoefte aan kwalitatieve topmerken die innoveren én een scherpe prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Met Noordman Instruments vult hij dit gat in de branche op. Allereerst door met Takagi en Moptim twee innovatie Aziatische topmerken naar Europa te halen. Niet alleen staan zij technologisch aan de top: als exclusieve distributeur kan Noordman Instruments ook nog eens een scherpe prijs voorleggen.

Daarnaast excelleert Noordman Instruments in het bieden van service en support. Noordman ziet in nazorg en ondersteuning de belangrijkste meerwaarde van zijn bedrijf. In zijn ogen begint het echte werk pas ná het leveren van de oogmeetapparatuur. Bij Noordman Instruments staat de klant weer centraal.

Waarom en hoe?
Ik vertel het graag zelf

‘Ik vertel u graag over de nieuwe wereldmerken die ik in Nederland introduceer, exclusief verkrijgbaar bij Noordman Instruments.’

Maak kennis met het Noordman-team

Het Noordman-team bestaat uit 4 gedreven ‘klantenblijmakers’ die ervoor zorgen dat alles kan bij Noordman. Zo zal Rijk ervoor zorgen dat uw bestelling, netjes en op tijd bij u bezorgd wordt en draagt Julia zorg voor het reilen en zeilen op kantoor. Naast Maurits, zal Nico zijn jarenlange kennis en ervaring in de optiekbranche inzetten om u te adviseren en ondersteunen waar dat gewenst is. Dat doen zij bij u op locatie, of ‘s avonds via een telefoongesprek… wat u uitkomt en waar u blij van wordt.

En natuurlijk zijn wij ook aanwezig op het NCC2020, 15 & 16 maart in Veldhoven. Wij ontvangen u graag in onze stand.

NVision_Noordman_Instruments

Lancering van de Nvision instaplijn,
exclusief verkrijgbaar bij Noordman Instruments!

Binnenkort meer op onze website, maar al te zien tijdens de Nederlandse Optiekdagen!

Ik wil nu al meer weten!

Alles voor de opticien

Bekijk al onze producten

Online service

Komen de avonduren u beter uit?
Dan plannen we een online meeting.
Maak direct een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Alles kan bij Noordman