Optical Instruments

Noordman Instruments is een nieuwe maar tegelijkertijd bekende speler binnen de optiekbranche. Wij combineren een goede prijs en kwaliteit met uitstekende support. Wij voorzien u van de meest innovatieve oogmeetapparatuur en zorgen ervoor dat u altijd vooruit kunt.

Noordman Instruments kent de behoefte van de Nederlandse opticien. Naast apparatuur van topkwaliteit, brengen wij tientallen jaren aan ervaring mee. Wij zetten u – de klant – centraal: ons werk begint pas echt ná de aanschaf.

Refractie, optometrie of contactlensaanpassing: wij brengen speciaal geselecteerde high-value wereldmerken naar Nederland, om u in alles te voorzien.

Meer over Noordman Instruments

Waarom en hoe?
Ik vertel het graag zelf

‘Ik vertel u graag over de nieuwe wereldmerken die ik in Nederland introduceer, exclusief verkrijgbaar bij Noordman Instruments.’

Alles voor de opticien

Bekijk al onze producten

Uw zaak is onze zorg

Meer over onze uitstekende dienstverlening of lees verder over de uitzonderlijke garantie en geweldige innovatieve(nieuwe) merken!

Kennis

We zijn altijd up-to-date, binnen een markt die razendsnel verandert.

Innovatief

Al onze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën.

Persoonlijke Aandacht

Uw praktijk is onze zorg,
ook na levering.

More value

Bij ons krijgt u kwaliteitsproducten tegen de juiste prijs.

Kwaliteit merken

Met Rodenstock, Takagi, Oculus en Moptim bieden we u vier wereldwijde topmerken.

Uitzonderlijke Service

We zijn meer dan een leverancier. We zijn uw adviseur op maat, met uitgebreide marktkennis en decennia aan ondernemerservaring.

Innovatieve topmerken

Noordman Instruments gelooft in de kracht van familiebedrijven. Continu verbeteren gaat voor het snelle geld, de klant komt voor de aandeelhouder. Met onze vier topmerken staan we kwalitatief en innovatief aan de top. Leer ze kennen!

Takagi is al sinds 1955 actief en inmiddels toe aan de derde generatie binnen het familiebedrijf. Dit Japanse merk is specialist in (digitale) spleetlampen en marktleider in Japan en de Verenigde Staten. Noordman Instruments is Takagi’s exclusieve distributeur in Nederland.

takagi_200px_breed

Oculus fabriceert al sinds 1895 alleen A-kwaliteit producten met Duitse degelijkheid. Het sterke familiebedrijf Oculus geniet voornamelijk bekendheid met hun nummer 1 topograaf Pentacam, waar Noordman Instruments exclusief de Nederlandse distributeur van is.

oculus_200px_breed

Rodenstock is een sterk en bekend merk in de optiekbranche en opereert al sinds 1877. Rodenstock onderscheidt zich met name met zijn complete refractielijn voor opticiens en oogartsen, waarbij de focus ligt op innovatie. Noordman Instruments is exclusief distributeur van dit merk in Nederland.

rodenstock_200px_breed

Moptim maakt faam met zijn modulair opbouwbare concept. Met zijn live eye tracking en wide angle SLO-techniek staat het Chinese familiebedrijf voor innovatie binnen de OCT-industrie. Tien jaar aan gratis software-updates en vier jaar aan garantie tekenen de service die Noordman Instruments als exclusieve Nederlandse distributeur, u aan mag bieden.

moptim_200px_breed

Met meer dan 20 jaar ervaring en sinds 2002 onder andere actief in de Verenigde Staten, biedt Luxvision maximale waarde en betrouwbare oogmeetapparatuur.

Het merk biedt een grote variëteit aan optometrische apparatuur, benodigdheden en accessoires met behulp van de modernste technologieën.

luxvision_200px_breed

Wij staan voor u klaar
Hoe, bepaalt u zelf!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We komen graag bij u langs. Dit scheelt u kostbare tijd. Heeft u liever een demonstratie in onze showroom? Dan bent u altijd welkom, zowel in Reeuwijk als in Lommel, België. We garanderen hoe dan ook een aanbod op maat, altijd binnen 24 uur. Neem contact met ons op, we zijn altijd bereikbaar.

Het échte werk begint na levering

Ons werk begint pas echt na de levering. Noordman Instruments verzorgt trainingen, op locatie en in onze showrooms. Gedetailleerd leggen we uit hoe alle soft- en hardware werkt. We gaan pas weg als alles duidelijk is. Behoefte aan advies? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op en plan een afspraak in. Kom meer te weten!

Online service

Komen de avonduren u beter uit?
Dan plannen we een online meeting.
Maak direct een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Alles kan bij Noordman